Актьорът обяснява, че ролята на Матю Пери като Чандлър в сериала "Приятели" "не му е донесла радост, щастие или покой", въпреки че много е искал да се снима в ситком.

Джордж Клуни разказва сърцераздирателни подробности за живота на Матю Пери.

Повече от месец след като актьорът от "Приятели" почина на 54-годишна възраст, Клуни сподели какъв е бил Пери в действителност, когато камерите не са се въртели.

"Познавах Мат, когато беше на 16 години", казва той пред Deadline в интервю, публикувано на 19 декември. "Играехме заедно тенис... И той беше страхотно, забавно, весело, забавно дете."

Докато се среща с актьорите Ричард Кинд и Грант Хеслов, Пери им казва: "Просто искам да се снимам в ситком, човече. Искам само да участвам в обикновен ситком и ще бъда най-щастливият човек на земята", твърди Клуни.

Въпреки това, дори след като Пери получава ролята на Чандлър Бинг в сериала "Приятели" - играе забавния приятел от 1994 г. до 2004 г. - той все още не се чувства удовлетворен.

"Влезе в един от най-добрите сериали в историята", отбелязва звездата от "Спешно отделение". "Той не беше щастлив. То не му донесе радост, щастие или спокойствие. И като гледах как това се случва на площадката - бяхме в Warner Brothers, бяхме там един до друг - беше трудно да гледам, защото не знаехме какво му се случва. Знаехме само, че той не е щастлив."- отбелязва актьорът.

Източник: eonline.com