Да не повярва човек, но... Мария се оказа побойничка. Да, да, същата тази Мария - чалгарката, позната като Мара Отварачката. Колкото и да не ви се вярва, на нас също, 40-килограмовата певачка си позволявала да удря и двамата си съпрузи - бившия Християн Гущеров и настоящия Миро Дзвера.

Казваме "настоящ", защото е ясно, че двамата се събраха отново за седми път, да не е и повече... Драмите и цирковете им вече не вълнуват никого, но тази новина беше потвърдена от близки до Мария, която постоянно реве и се изкарва жертва на мъжете си.

Оказва се обаче, че повечето от споровете и скандалите били провокирани от самата нея, която имала проблем с нервите, обичала да дразни и да се хвърля на бой първа.

Само на първия си съпруг - Митко Андонов, не била посягала, защото й било още ново, а и била твърде млада. Той обаче се скъсал да й слага рога и в крайна сметка я зарязал, разкриват запознати.

"Последният - Мирослав Соколов, е доста ревнив, иначе е благ човек. Но Мара нарочно му пуска фитили, че ще му изневери, за да го дразни и той пали яко. Нормално е да пали, защото отлично я знае каква е евтиния", казват източниците.

Източник: Crimesbg.com