Примата на чалгата - Глория скоро ще чукне половината век, но сякаш още по-настървено се опитва да се пробутва за млада и свежа като едва разпъпила се цветна пъпка. Знаем, че тя и щерка й Симона Загорова много си приличат в лицата, но смешното е, че на снимките си в мрежите Гло е докарана като дори по-атрактивна от наследницата си.

Шокираща разлика: Вижте каква е реалната Глория и за каква иска да я мислим! (СНИМКИ)

Тези дни лъсна поредния кадър, над който фенове и админи на певицата възторгнато отбелязаха, че изглеждала като свежа прасковка и с кожата на... 16-годишна ученичка. Еее, то може, може, ама пък вече се оляха!

Защото отлично знаем две неща - русенката е като абонирана за пластичните и дерматологични клиники, а и ползва "чудесата" на фотошоп до съвършенство. Снимките, които виждаме и на които Гло е отново "пипната", но малко по-естествена, са правени преди години. Представете си каква е реалността сега?! А в контраст с тях идва новото й фото, на което е като девица... Не се връзва, коментират запознати.

Шокираща разлика: Вижте каква е реалната Глория и за каква иска да я мислим! (СНИМКИ) - Снимка 2

"Трябва да си страшен идиот, за да вярваш, че това, което виждаш на снимките в нета, е истина. Всяка жена с поне малко "образование" относно ботокса и филърите знае, че след дълга употреба, картинката на реалното ти лице никак не е красива. Най-малкото, защото на светло и отблизо стои изкуствено и си личи, а и кожата е като "изтерзана" - точно заради редовното й разпъване", споделят запознати.

И съветват заблудените да продължават да си вярват в несъществуващи неща. И хора...