С влизането на Благой Георгиев в "Сървайвър" всички съчувстваха на "горката" му жена и й "стискаха палци" да не се превърне в рогоноска. Знаем, че на Джизъса не са му много силни ангелите, а и в риалитито е на ръка разстояние от бившата си любовница Татяна.

Днес обаче стана ясно, че е настъпил неподозиран обрат. И вместо Благой да изневери, да не се окаже, че Полинка му е турила рогата?!... Навръх 8 март Полина Спасова се похвали в нета с букет, който е получила като подарък от незнаен ухажор.

Е, незнаен е все още за последователите й и за нас, но вероятността тя да е наясно точно от кого са, е огромна. Някои предположиха, че това е самият Благой, който ги е поръчал предварително, но ако бяха от Георгиев, Полина нямаше да се поколебае да му благодари публично и да напише името му. Нещо, което не се случи.

Фенове на Благо не спират да се кикотят и да предполагат настъпването на Видовден за него, когато той ще се окаже в ролята на рогоносеца. Било му ред, пък и му се полагало, коментират зевзеци.

"Ти да видиш майтап тогава... Но след толкова много женоря, които е разплакал този хубавец, никой няма да обвини една от тях, че е побързала и го е сюрпризирала първа", шушукат из мрежата.