Чалга ветеранката (за каквато вече можем да я броим) Емилия винаги е била кротка, нежна, сдържана. Е, този път тя не издържа, свали маската и показа лютия си нрав, на който явно е способна. Направи го след има-няма двайсет години на сцената, затова и потребителите останаха сащисани.

Емилия си позволи да размаха пръст на младите си колеги и особено колежки, които (по думите й) си позволявали да имат огромно самочувствие, но без реално покритие.

"Не може така. Още не си издал цялостен албум, но вече се имаш за звезда и се държиш като такава. Не търсят съвети от нас, които сме толкова отдавна на сцената пред публика и смятат, че са осмото чудо, но не са. Ние сме преминали през множество изпитания и затова твърдя, че ни се полага повечко уважение", смята Емилия.

Моментално обаче певицата бе атакувана от потребители в нета, които я обявиха за остаряла и завистлива "леличка". "Преди не говореше така, но сега, когато дойде новото поколение готини мацки, започна да кудкудяка. Къде ще се мери вече Емито с една Лидия, например, както и с другите млади кукли в бранша", насмешливо коментират зевзеци.

И я съветват да си гледа мъжа и децата, а да остави славата за тези след нея.