Андреа мина границата на слабоумието, че чак му стигна и хоризонта. Това коментират потребители в нета, станали свидетели на поредната и този път рекордно тъпа и евтина изцепка на певачката. Която си пусна яко фотошопирана снимка, но... без г@щи. Ама без никакви г@щи, разбирайте правилно...

Теодора Андреева е щракната като е извила тялото си в профил, за да се види ясно това, което иска да покаже и подчертава. Нагоре има бюстие, но надолу нищо - който иска, да заповяда! При такава снимка какво друго да гласи "посланието", питат се мнозина.

Шокът на годината: Андреа се пусна БЕЗ НИКАКВИ Г@ЩИ! (върхът на падението - СНИМКИ)

Андреа и преди изпростяваше доста в мрежата, но снимките й се ограничаваха с деколтета до и под пъпа. Все пак беше гадже на Кубрат Пулев, който малко от малко гледаше да й дърпа юздите. Е, сега Кобрата вече петак не дава, защото е с новата си жена и детето им, а Андреа се скъсва да се прави на ул@чница.

"После обаче да не се чуди защо никой не я уважава и защо й се налага да трие "неудобни" за нея коментари. Че кой ще я хареса такава, никой не си пада по шантонерките, освен за да ги мине за час-два", коментират потребители в социалните мрежи.