В огромна лъжа и поредица от кражби беше уличена уж най-видната ни плеймейтка - Николета Лозанова. Половинката на Ники Михайлов с години заблуждаваше последователите си колко тузарски живот води и колко, видиш ли, е велика. Момичето от село Караджово до Пловдив добре си изигра картите, но до днес, когато истината лъсна, макар и късно.

Шокът е огромен: Николета Лозанова уличена в кражба! (ето как е лъгала всички години наред - БРУТАЛНИ СНИМКИ)

Бдителни потребители в нета доказаха, че НиЛо лъже като дърта ромка с поредица от снимки, които тя е откраднала от чужди инфлуенсъри, реални звезди и дори директно от Гугъл... И ги е пльоснала на своята си страница, за да се покаже колко е ВИП.

Шокът е огромен: Николета Лозанова уличена в кражба! (ето как е лъгала всички години наред - БРУТАЛНИ СНИМКИ) - Снимка 2

Николета Лозанова често пуска или снимки на красиви и скъпи места по света, или такива на козметики, които уж тя самата ползва, а се оказва, че даже може и да не ги е виждала на живо. Сами вижте фотосите, които са пуснати много време преди тези на Николета и си правете изводите!

Шокът е огромен: Николета Лозанова уличена в кражба! (ето как е лъгала всички години наред - БРУТАЛНИ СНИМКИ) - Снимка 3

Явно Лозанова и нейният Николайчо нямат достатъчно пари, за да поддържат живота, който биха искали да водят и едва ли не всеки месец да отсядат в най-скъпите хотели по земното кълбо. И за да накара феновете си да вярват, че го прави, Николетчето краде чужди снимки и ги представя като свои.

Лесно обаче може да се установи истината, стига снимката да се качи в търсачката на Гугъл и да се види има ли я някъде в нета, от кого е публикувана и кога е станало това.