Коцето и Надя, Надя и Коцето... свикнали сме да не разделяме имената им едно от друго, от много години насам. Двамата са семейство с две прекрасни деца и сме сигурни, че ще останат такова. А и защо не, след като Надя е пълната противоположност на буйната и контролираща Райна, с която Константин изкара 5-годишна връзка преди десетилетия.

Надето обаче е спокойна, кротка, уравновесена и... както личи, прощаваща. Защото Коцето си е коце и той е ясен, а и вълкът козината си мени... Легенди се носят за похожденията и забежките му, които разбира се, продължили и след брака му с Надето. Тя обаче знаела, че е единствената и че той няма да я смени с някоя фръцла за една нощ, затова приемала "философски" нещата.

Но ето, че самият Константин си призна, че кръшка и го направи по най-баналния начин - гузен, негонен бяга. Онази вечер жена му излезе да се забавлява по женски в нощен клуб, където се оказа зорко следена от всички вътре. Коцето беше разпоредил да следят всяка нейна стъпка, за да не вземе някой да й се присламчи и... знае ли се после...

Звучаха постоянно поздрави за Надя от... мъжа й. Да, Константин не беше в клуба, но се бе погрижил нон-стоп да й се напомня името му. А потребители моментално "плеснаха с ръце" - ето го, бе, прехвърля своите си грехове върху нея...

"Коцето сам се издаде. Ако той беше верен, нямаше изобщо да му минат през ума подобни "трикчета". Но понеже се знае какво чудо е, сега го е страх, че и Надето може да направи белята", смеят се в нета.

Източник: Телеграф