Шокиращо разкритие за брака си и то след толкова години, направи Тони Стораро. Знаем, че единствената му съпруга е Валя, от която има своите синове Фики Стораро и Емрах Стораро. Тони винаги се е кълнял, че дължи твърде много на Валя, която била добра и разбрана жена, но не е уточнявал каква му се води още...

Мрежата гръмна след признанието на гласовития певец, че реално съпругата му му е и братовчедка. "Да, запознахме се на един басейн в Шумен. С мен беше друг мой братовчед, който ми каза - дай да те запозная с нашата братовчедка Валя... Много я харесах още в началото, но тя се дърпаше, защото сме рода", казва Тони.

За да парира "атаките" му към нея, първоначално Валя постоянно се обръщала към Тони с шеговитото "братовчед", но той нехаел, защото чул, че са далечни роднини.

Постепенно се сближили и започнали да си пишат любовни писма, които си оставяли на предварително уговорени "тайни" места - досущ като Евгени Генчев и Валерия Георгиева в "Ергенът"...

"Валя е моят човек в живота. И бедни сме били, в една стая сме живели, гладни сме заспивали, а тя винаги е била плътно до мен", споделя Тони Стораро.

Източник: Crimesbg.com