Анна-Мария Чернева е позната на зрителите най-вече от някогашния сериал "София Ден и Нощ", но и от конкурса за Мис Плеймейт. Е, там не успя да се добере до короната, но пък за сметка на това преди дни се похвали с победа в конкурса за "силиконова звезда".

Шок: Силиконовата красавица Анна-Мария Чернева заприлича на лелка! (ето я на живо и без фотошоп - СНИМКИ)

Колко са звезди "звездите" у нас е друг въпрос, но потребители в мрежата останаха шокирани от разликата във визията на Чернева - реалната и тази от профила й.

Както отлично ще видите сами, в мрежата Анна-Мария винаги е стройна и фина като газела, която аха да се счупи... На събитие снощи обаче действителността изглеждаше доста по-различно. Чернева е наляла здраво в областта на корема и ханша, въпреки че определено не е бременна.

Шок: Силиконовата красавица Анна-Мария Чернева заприлича на лелка! (ето я на живо и без фотошоп - СНИМКИ) - Снимка 2

Огромни изглеждат не само бюстът, но и тазът на Анна-Мария, като това едва ли е ефект от роклята. По-скоро оптическата измама е в снимките й в профила, които са силно фотошопирани, смятат потребители. Смятат и друго - че с тези безкрайни пластични интервенции на лицето, Чернева е замязала на лелка.

Шок: Силиконовата красавица Анна-Мария Чернева заприлича на лелка! (ето я на живо и без фотошоп - СНИМКИ) - Снимка 3

"Тя е млада, на 29 е, а и беше чудно хубава преди да мръдне и да започне да се прави на пластмасов звяр. Каква кукла беше в сериала, а днес все едно е с 20 години отгоре. Интересно като се прави зорлем на тьотка, как ще изглежда и как ще се харесва на 50?! Световните звезди са почти напълно естествени, а нашите кифли тук се изпонас*аха", коментират в нета.