Никол Андонова направо е измършавяла!

Страшен шок предизвика в мрежата съпругата на бившия мъж на Мара Отварачката - Митко Андонов. Стилната Никол Андонова пусна няколко свои снимки от почивката им в Южна Франция, където са в момента, без да се замисли, че направо не прилича на себе си. И ако тя не може да го установи, то потребителите го сториха моментално.

Шок: Никол Андонова стана анорексичка! (жената на Митко Андонов кожа и кокали - СНИМКИ)

Никол винаги е била стройна и грациозна дама, но в момента е толкова слаба, че от тялото й са останали само кожата и кокалите. Фотосите са в седнало положение и не по бански, но въпреки това визията й плаши. Краката й са колкото ръцете на нормално сложена жена, коментират потребители.

"И тя ли полудя?! А беше нормална и разсъдлива дама. Че то дори вече не е модерно да си кльощав. Да вземат малко да си свалят очите от телевизия Планета и да погледнат чуждите, западните канали. Там отдавна са на мода сочните, пищни и дори пълнички жени - типаж Ники Минаж, Кардашиян и други. Да не говорим за плюс сайз моделите", пишат в нета.

Както и да изглежда Никол обаче, важното е, че Митко Андонов си я обича и е с нея вече дълги години. За разлика от брака му с Мария, който беше пълен фарс и приключи скоропостижно, заради претенциите и кофти характера на певачката.