Русата, надарена и адски цапната в устата светска репортерка на име Стела, накара Илиян Тупалката да се изпоти и да онемее. А това, знаем, рядко се случва, особено на врял и кипял в живота и дебрите на чалгата изпълнител. Този път обаче и на Илиянчо му дойде too much, като побърза да приключи разговора.

Причината ли - ами, чисто и просто, Стела му вкара ребром въпроса: "Расте ли патката, а?! Расте ли?"... Виждате сами как певецът буквално се изплези, но опита да влезе в неуместната шега с отговора: "Ами, расте, да, какво да прави?!".

Стела обаче не миряса и го запита с колко точно е пораснала за изминалата една година. И след като не получи отговор, направи нещо още по-фрапиращо - накара Илиян да си събуе панталона, че да премерят заедно...

Това подобие на интервю разбуни духовете в мрежата, а потребители са категорични, че СЕМ трябва да е скандализиран. "Това нещо да се покаже в телевизионен ефир, трябва да са луди. Накъде отива тази държава и що за ДЖурналистика е това?!", гневят се фенове на Илиян.

Тупалката явно е на същото мнение, защото спря моментално интервюто и накара камерата да изключи записа.