Мария души около мъжете си в буквален смисъл!

Мария няма никаква вяра на мъжете в живота си. Миньончето зорко следи половинките си и ги инспектира по доста екстравагантен начин – като проверява бельото им в търсене на доказателства за изневяра, разказаха пред „Уикенд” потресени запознати с навиците на фолк дивата. [caption id="attachment_665412" align="aligncenter" width="223"]Мария Мария зверски ревнува мъжете си[/caption] Странната практика започнала още с първия x съпруг Димитър Андонов. При всяко негово прибиране по-късно от нормалното Мария го карала да си свали боксерките, за да удостовери дали не е бил при друга.

Миньончето изследвала потенциалната изневяра посредством комплект, който се купува от интернет на цена около 50 долара и установява дали има следи от семенна течност по бельото на обекта, подложен на анализ.

Наивният първи съпруг не се противил на странностите на Мара, само и само да е мир в дома им и да запазят семейството си. Така Митко се подлагал на срамната проверка поне веднъж в седмицата. Дори и сигурността, че не x изневерява, не задържала Отварачката, която го изостави веднага, след като финансовото му състояние се влоши. След това напористата певачка опитала да приложи същия номер и на съпруг № 2 Христиан Гущеров, но пухкавия милионер бързо я отказал от мераците й на полицейска хрътка с няколко скандала, гарнирани с шамари. Това обаче не отказало Мария да подлага на безумния тест и следващите си любовници. „Истината е, че тя е доста ревнива и прави сцени на мъжете, с които има отношения. Вероятно за да замаскира собствените си изневери”, коментира познат на изпълнителката от лекия жанр. Заралийката не крие, че си пада тигрица в леглото и често сменя интимните си половинки, особено ако има олекне портфейлът. Според слуховете, чалга певица, която уж се отказа от кариерата си, но само след 6 месеца се върна във фолк жанра, в момента се люби със столичания богаташ Илиян Цанев. Мъжът бе отвлечен през март 2007 г. от двама похитители от групата на „Наглите”. Той беше в плен цели 49 дни и беше пуснат срещу откуп от 100 000 евро. Днес Цанев се радва на любовта си с Мария, но двамата все още не афишират връзката си. Не е ясно дали Отварачката подлага на секс инспекция и новия си любим.