Застаряващата миска Антония Петрова изгуби трезвия си разум, с който се хвалеше и гордееше години наред. Помним, че тя повтаряше до втръсване в интервютата си как е напълно естествена и адмирира това в жените. Била красива жена, природата й дала достатъчно, така че не смятала за нужно да иска нещо повече, само щяла да се развали...

Ами да, имала е известно право, да си го признаем. Но кога нещата се обърнаха така, че Тоца разви маниакалност към корекциите и разкрасяващите процедури?! Това, че тя не прилича на себе си и сегашните й снимки нямат нищо общо с миналите, е видно от хеликоптер. Но преди минути пусна фото, с което стресна мнозина и се надяваме да е фотошоп, а не реален вид.

Шок и ужас: Антония Петрова заприлича на княгиня Калина! (СНИМКИ отпреди минути)

Защото физиономията на Антония на въпросната снимка е толкова окепазена от външни намеси, че я сравниха с княгиня Калина. Друг е въпросът, че при Калина проблемът е бил здравословен, а не свързан с желанието й да се променя и "хубавее", така че княгинята де факто няма вина за нищо.

Тоца обаче иска още и още, и не спира с тунинга. Устните на бившата Мис България ще се пръснат, скулите й приличат на яйца, брадичката й е силно променена, но сега се забелязва и голяма разлика в носа като ноздрите й са почти обърнати нагоре.

"Тази ако продължи така, след някой и друг месец ще я викат да плаши децата на Хелоуин. Толкова ли не се вижда, че и продължава?! И това е на снимки, представете си на живо", коментират потребители в нета.