Десислава Валентинова... Да, знаем, че това име нищо не ви говори и затова ще подскажем - така е изписано на личната карта на Джена, снахата на Канарите. Откакто е на музикалната сцена обаче никой не знаеше истинското й име, освен, може би, най-верните й фенове.

Е, те не са толкова многобройни, колкото тези на колежките й Преслава, Галена и Емануела, например, но си ги има. А и Джена, откакто роди и създаде семейство, не мре да се бута в светлините на прожекторите.

ШОК И БЕЗУМИЕ! Да, това е Джена - само че преди корекциите! (СНИМКИ)

За нея днес ни напомни снимка, вероятно отпреди 15-ина години, на които е тя. Там обаче още е Десилава, а не Джена, защото по лицето й липсват всякакви корекции и фотото я показва такава, каквато е родена.

ШОК И БЕЗУМИЕ! Да, това е Джена - само че преди корекциите! (СНИМКИ) - Снимка 2

Ясно се вижда, че певицата няма нищо общо със себе си сега - очите й са някак "прихлупени" и по-мижави, бюст почти изцяло липсва, а устните са като чертички - нЕма ги и тях.

Очевидно е, че изпълнителката е коригирала първо тези три неща по себе си като е наблегнала на устните и балконите, които са повече от двойни на рождените й. Клепачите й също са повдигнати оперативно, което "отваря" и самото око като го прави по-голямо и красиво.

Със сигурност Джена има и филъри, а и ботокс по лицето, но това е нищо работа, като гледаме умопомрачителните и съществени разлики с истинското й Аз.