Не е зле да си разчупена, когато си чалга певица и си на участие, но всяко нещо е добре да бъде с мярка. А Галена отдавна прескача мярката и отива към пошлостта. Този път обаче надмина и самата себе си, след което видимо се притесни.

Случката е от скорошно нейно участие, на което се вижда как половинката на Галин Вафлата се раздава пред клиентите. Непосредствено пред нея, но с гръб към нея, седи момиче, което купонясва с компания. Галена пее, лигави се, приближава се към момичето и се опитва да го погали като пуска ръката си директно в деколтето му.

Шок: Галена бръкна директно в пазвата на своя фенка! (усети се и се притесни - СНИМКИ)

Вижда се за миг сащисаната физиономия на мацката, а след нея и тази на Галена, която явно е усетила къде се е напъхала ръката й. Тя моментално я издърпва, като ужилена, а лицето й издава неудобство и притеснение.

Шок: Галена бръкна директно в пазвата на своя фенка! (усети се и се притесни - СНИМКИ) - Снимка 2

Клипчето се появи в Тик-Ток и предизвика направо революция. Потребители се хилят като неадекватни и споделят, че са го гледали сигурно милион пъти. Други пък директно попитаха Галена да не е минала на отсрещния бряг и да си пада вече по жени.

"Няма да е нещо невиждано, пък и е по евростандартите и новото модерно", смеят се потребители в нета.

Източник: Crimesbg.com