Баща и син Стораро въртят млади гаджета приятелки!

Фики и Тони Стораро изневеряват на половинките си Гюлджан и Валя с две приятелки от Пловдив. Красавиците са руса и чернокоса фурия и здраво са омаяли женените мъже. [caption id="attachment_585776" align="aligncenter" width="300"]Стораро Фики и Тони Стораро въртят любовници дружки[/caption] Миналият февруари Фики Стораро стана татко на син. Той кръсти наследникът си на баща си. А преди това през есента на пищна сватба в Шумен направи красивата Гюлджан своя съпруга. Но изглежда това не му е достатъчно и той отново хукна да мачка постелята с друга. Скандалната новина разкри близък до двете метреси на поп фолк идолите.

„Фики Стораро го играе влюбен в жена си, миналия февруари стана татко и уж беше много щастлив. Само година по-късно обаче вече сериозно е хлътнал по русата фурия Елена Георгиева, която се подвизава във фейсбук като Ellein Georgieva.

Страхотна мадама е, не може да си кривя душата, но има толкова женско коварство, че може да разбие семейството на монах-отшелник”, ясен бе информаторът. Бащата на неверника Тони Стораро също се е облажил с млада любовница. Той пък забърсал приятелката на Елена, брюнетката Антония Налбантова. Двете с Елена са приятелки и не се знае как баща и син са хлътнали по палавите шантонерки. Говори се, че Старорави често се измъквали от семейните задължения и се отдавали на креватни гимнастики с новите си гаджета, по които били хлътнали доста. Преди три години в медийното пространство гръмна шокиращата новина, че Човека глас кръшка на съпругата си Валя с 22-годишната по онова време студентка Йоана. Русата фурия успяла да завърти главата на Тони Стораро и го следвала на всяко негово участие. Пищната бомба дори не криела отношенията си с певеца и не спирала да го гушка по кръчмите. Тогава валя не подаде молба за развод срещу мъжа си, но не се знае сега как ще реагира. Другият син на Тони, по-малко известният Тунчер също е тръгнал смело по стъпките на татко си и на батко си. Той обменя флуиди с Кристина Кръстева. Тя е брюнетка и за нея се знае, че е със свободен морал. „Знае се, че трите шантонерки са попаднали в комплект в обкръжението на фамилията Стораро и така тримата роднини се хванали на любовните въдици”, отсече запознатият с шекспировата драма