Десислава Атанасова върна удара а Ицо Хазарта!

Родният парламент тези дни се превърна в повече от детска градина, цирк и тепих по свободна борба, взети заедно. Скандалите, истериите, обидите и нападките са ежесекундни, както и компроматчетата, с които се замерят депутатите. Помним, че вчера Ицо Хазарта постна в нета папарашка снимка на Десислава Атанасова от ГЕРБ, която си шушука приятелски с лидера на Възраждане и с народния "любимец" Тошко Йорданов.

Хазарта ги е щракнал с телефона си и веднага ги пусна в мрежата като зададе риторичния въпрос какво ли пък толкова важно обсъждат тримцата. Е, отговорът на Десито Атанасова не закъсня. Днес тя пусна издайническо фото на самата себе си, заснета да си приказва не с кого да е, а със самия него - Ицето Хазарта. "Шок и боНба", иронично написа тя над фотото.

Кадърът се превърна в пореден виртуален вайръл и се бори по коментари и споделяния с вчерашния. Мнозина се чудят какво ли има Христо Петров да си гука с Атанасова, след като е един от най-върлите врагове на парламентарната гербаджийска група и дори им показа средния си пръст с искане на оставка.

"Но при тези скоростни развои на събитията, вече никой нищо не гледа, освен как да си запази задника на депутатския стол. Затова и цялата ни държава е на тоя смотан хал от десетилетия. Бог да ни пази, защото друг няма кой", коментират потребителите в интенет.