Три години изкараха заедно Димитър Рачков и Анита Димитрова, а преди дни гръмна бомбата, че връзката им е била дотук. Самият водещ потвърди с половин уста и призна, че двамата наистина са се разделили, но заяви, че не смята да коментира нищо повече по темата.

"Да сме живи и здрави, това е важното! А другото са човешки неща, всеки се е сблъсквал с тях, не сме интересни", отсече Рачков. Както винаги се получава обаче, истината не остава дълго скрита. Еле пък ако има хора, които са я научили.

Близки до Димитрова източници активираха бомбата с разкритието, че тя е виновницата за краха на отношенията им. Сега си "биела главата" в стената, но връщане назад нямало. "Шерше ла фам или търсете жената, са казали хората и са били прави. Във всяка една подобна драма има намесена жена", коментират те.

В случая Анита, която е по-близка до възраст със сина на Рачков, отколкото с него самия, сглупила дотам, че да се подведе по химията и тръпката като започнала флирт с мускулест здравеняк, малко по-голям от нея. Двамата си и чатили в нета със закачливи съобщения.

Не е ясно дали са преминали границата и са стигнали до крайности, но Митко научил и теглил чертата. "Той просто осъзна, че не конкретният случай е проблемът, а фактът, че след него ще има друг, и друг... Подобна разлика е пречка и няма какво да се направи", коментират източниците.