Шермин от Израел или по-точно Анна Метушева от Ловеч, където е родена и израсла, показа яки комплекси след излизането от "Ергенът". Както вече знаем, Алек Младенов я изрита от имението, заедно с още две от непълно непознатите за зрителя участнички, които нямаха шанс да обелят и дума пред камерите.

Противно на тях обаче, които влязоха тихо и си излязоха също така тихо, въпросната Шермин атакува шоуто с визитка от 10 минути и сума снимки, хвалби, обяснения и прочие за това каква топ мацка и инфлуенсърка била, с какви хора общувала, какви мъже имала... дрън-дрън! Че ти ако го имаш всичкото това, чий го търсиш в "ЕргенЯ" - това питат потребители и са съвсем прави.

Върхът на комплексарщината обаче беше реакцията на Шермин след червения картон от Алек и думите й, че видиш ли, тя не изпитвала привличане и химия с този човек, затова било най-добре да си тръгне. Само че не - не си тръгна, а беше изгонена. Тази, която действително си тръгна, бе Алекс Гърдева от първия сезон и Шермин е добре да види как се прави...

"Тая влезе със заявки за уау ефект, а Алек дори не я погледна. Ами, нормално е - не всеки мъж си пада по изкуствени вимета и силиконови крави. Тази няма нищо естествено по себе си, пълна пластмаса е", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com