Шер е легенда в много отношения – като певица, актриса и вечен застъпник на социални каузи. Не по-малко е прочута обаче и с любовните си похождения, като не спира да експериментира в интимен план. И именно в това се крие рецептата за вечна младост, която тя с радост споделя със своите наборки.

„Ако има нещо, което една жена трябва да опита в живота си, това е да си хване млад жребец. Съветвам ви да пробвате с мъж, който е 30-40 години по-млад от вас. Горещо ви го препоръчвам!“ – заяви музикалната икона в подкаста на журналистката Амелия Димолденберг.

„Честно да ви кажа, в това отношение винаги съм имала късмет. Старите мъже и без това не ме харесват. Аз пък тях – хич!“ – сподели още Шер.

Единственото изключение за нея бил бракът й с дуетната й половинка Сони Боно, който беше с 11 години по-възрастен от нея.

Шер за тайната на младостта: Намерете си по-млад жребец!

Певицата е свикнала да скандализира с младите си гаджета. Сега тя е сгодена за продуцента Александър Едуардс, който е точно 40 години по-млад от нея.

„Наистина 40 години разлика звучат шокиращо, но в реалния живот всичко сработва. И животът ми в интимен план наистина е великолепен“ – твърди още звездата.

Източник: „Уикенд“