На 77-годишна възраст Шер каза на Дженифър Хъдсън в епизода на токшоуто ѝ в сряда (1 май), че се среща само с по-млади мъже по няколко причини.

Легендарната певица и актриса, която се среща с 38-годишния музикален изпълнителен директор Александър "AE" Едуардс от ноември 2022 г., обяснява на водещата, че се среща с по-млади мъже, защото е "малко срамежлива" сред мъжете.

Шер откровено заявява за мъжете в нейната възрастова група: "Е, сега всички са мъртви". Спомняйки си за времето, когато е била по-млада, "Богинята на попа" казва: "Те винаги се страхуваха да се приближат до мен". В същото време по-младите мъже са били смели и възпитани от жени като нея, допълва тя.

На друго място в интервюто си Шер споделя, че е отказала на Елвис, защото е била нервна около него и антуража му.

Както вече съобщихме, Шер каза за връзката: "На хартия това е малко смешно. Но в реалния живот се разбираме чудесно. Той е страхотен. А аз не давам на мъжете качества, които не заслужават. Той е много мил, много умен, много талантлив и наистина забавен. И мисля, че е доста красив."

Изглежда, че двойката все още е силна, посещавайки заедно червения килим и модните събития. В началото на 2024 г. Шер се включи в X (бивш Twitter) и публикува снимка на нея и АЕ. Тя написа под публикацията: "Любовта е любов."

Източник: 963kklz.com