Шеф Виктор Ангелов изисква много от всички участници в "Хелс Китчън"

Часове преди финала на най-горещото кулинарно предаване в ефира на Нова телевизия шеф Виктор Ангелов беше гост в "Здравей, България", за да разкаже какви предизвикателства е подготвил за двамата оцелели финалисти - Реджеп и Атанас. "Колоритни участници, много емоции и много обрати ще има във финалния епизод и се надявам зрителите да останат доволни от финалното ми решение". Това обеща шеф-готвачът преди оспорваната битка за победата в "Хелс Китчън България".

Провокация

Шеф Ангелов е категоричен, че това, което прави в шоуто е за доброто на участниците. "Аз съм човек, който изисква от останалите и това, смея да твърдя, е в тяхна услуга. Моята работа не е да съм диригент на една кухня или кулинарен формат, моята работа е да провокирам участниците да покажат неща от себе си, за които дори те самите не са подозирали до момента. Затова са всички тези капани - идеята е участниците да се отърсят от всички клишета до момента и трудните задачи, които им подавам, да ги накарат да се развихрят максимално", казва Виктор Ангелов.

Всеодайност

Той не крие, че качеството, което винаги може да го спечели е всеотдайност. "Във всеки един момент да си готов, ако паднеш на земята, да се изправиш и да продължиш. Да приемаш всяко предизвикателство като награда, а не като забележка и опит за саботаж - в това отношение Галя е изключителен пример", категоричен е Ангелов.

Въпроси

Кулинарят е на мнение, че всеки един готвач, който възнамерява да се пусне в приключението "Хелс Китчън България",  трябва да си зададе въпросите: Колко готов съм да надскоча себе си? Колко готов съм да се пусна по тази откачена пързалка и да се боря с останалите? Колко силен характер съм? [caption id="attachment_629129" align="aligncenter" width="300"]Шеф Виктор Ангелов разкри какво ни очаква на финала на "Хелс Китчън" сн. nova.bg Шеф Виктор Ангелов разкри какво ни очаква на финала на "Хелс Китчън" сн. nova.bg[/caption] Шеф Ангелов разкрива и че тази вечер борбата за победата ще бъде ожесточена. "И двамата финалисти са със зашеметяващи способности. Единият е абсолютна кулинарна енциклопедия, другият се хвърля в боя безрезервно. Желанието за победа и при двамата е на много високо ниво. Довечера зрителите ще видят една самоотвержена борба без никакви задръжки, без никакво пестене. И двамата се заявяваха като лидери, като желаещи да победят и като съвършени кулинари", казва Ангелов за Реджеп и Атанас, които тази вечер ще се борят за голямата награда от 100 000 лева, пише nova.bg.