Шеф Петров отново е бесен, дръпна внушително слово в мрежата!

Борис Петров или шеф Петров, както е много по-известен, не се ядосва само в Къщата на Вип Брадър. Гневът го застига често и в ежедневието му като не го пропусна и през слънчевия уикенд. Кулитарният гуру избесня в мрежата. А защо, вижте сами: [caption id="attachment_553761" align="aligncenter" width="300"]шеф Петров Шеф Петров отново бесен, скача в мрежата[/caption] "Добре де, как ще го караме само с певци, артисти, влогъри, звезди.. Да впрягаме катуните и да тръгваме..не може без работа бе хора!! Като отидете в чужбина, защо не се пробвате с тези дяволи, ще умрете гладни на улицата ако не работите. Днес си говорих с една доста известна личност, с моята професия. Търсихме грешка в системата. Той каза нещо много умно и аз заключих, че духът на комунизма още разяжда родината ни. Те научиха хората да не работят с химери и кражби. После казахме, че младите ще променят това....надявахме се, но Не! Комунистите изградиха грозни и евтини панелки и всички сега имат "жилища", селяни си продадоха имотите и се сдобиха също с тези катакомби по кварталите. Сега просто се живуркат с 500 лева в България и голяма част го карат по клошарски. Ако в Европа си без работа, отиваш на улицата... А тук??? Селяците са първи звезди по телевизията, рапарчета манекенчета..звезди в умираща държава без работници. Готвачи които се смеят на Гичка, защото е една жена от миналото на кухните, без да си дават сметка, че за останалия кулинарен свят, всички те в Асоциациите ни и Гилдиите са Гички..за колегите ни отвън Изглеждат точно така!!! Истинските работниците на държавата ни им писна да слугуват на мързеливи дяволчета и избягаха да се трудят в други държави... Как ще ги върнеш?? Аз съм от тези дето се трудя и искам да направя нещо на нормално Европейско ниво и съм близко, е имам си камъни за шлайфане.. но съм близко.. Всеки ден се събуждам с мисъл за работата ми, да бъда по-добър и да работя повече.

А в главата ми уникалните идеи и творчество се срещат с помиярски постановки на клошари и Гички.. които последните 20 години унищожават родината ми.... и си мисля, Защо да го правя? Защо?.....

Дори когато съм близко... за кой на кого!? Как да обясня на малкия ми син, че ако иска да направи нещо истинско което в нормалния свят се постига само с работа, тук няма как да стане", беснее шеф Петров.