Тейлър Суифт похарчи 160 000 долара за подаръци на екипа си. Припомняме, че тя спечели четири пъти наградата за най-добър албум на наградите „Грами“. Тя похарчи крупната сума пари, за да почерпи персонала си.

За Тейлър подчинените й били много важни и тя ги приемала като свое семейство. Тя преживя историческа година и в нощта, в която влезе в историята, беше много благодарна за любовта и постоянната подкрепа от страна на екипа и сътрудниците си.

Хората се почувствали много емоционално, когато получили подаръците. Твърди се, че даровете на Тейлър са включвали чанти на Cartier за 1880 долара, колиета от розово злато /също на Cartier за 2210 долара на бройка/, които са включвали диамантена висулка.

Суифт раздала и чанти " Louis Vuitton" за 2 710 долара, а мъжете от екипа ѝ очевидно са получили подаръци от луксозни модни къщи, включително чанти за до 2 570 долара и раници "Christopher MM" за по 3 300 долара. 

Най-популярната и успешна певица в момента се оказа в центъра на конспирация, че е причина за болестта на Чарлз III. Привържениците на британската монархия смятат, че семейството е „прокълнато“, а виновна за това е изпълнителката. Според потребители на X, трагедиите на кралското семейство и музикалните триумфи на Тейлър Суифт са свързани. На 9 април 2021 г. Суифт издаде албума си Fearless (Taylor's Version). Това е същият ден, в който почина принц Филип.

Източник: telegraph.bg