Дъщерята на готвачката – Никол, имала способността да провижда като Ванга

„В професионален аспект имах много замислени проекти, но се отказах заради дъщеря ми. Тя има дарба, подобна на тази на Ванга и ясно вижда в бъдещето“ – твърди в интервю за „Уикенд“ шеф Мариела Нордел.

„Беше мъничка, когато приказваше разни работи и те се сбъдваха. Първите предсказдания направи в дома ни в Швеция. Беше само на 2 годинки, когато започна да говори с някакъв Свен. Попитах я какъв е този мъж. Обясни ми, че седи в един ъгъл на стаята и й разказва историята си. Бил пилот, починал, но именно той построил къщата, в която живеем. Изпаднах в ужас. Водехме я по какви ли не доктори. Бяха категорични, че момиченцето ми е нормално“ – разказва Мариела Нордел.

Шеф Мариела Нордел: Дъщеря ми има гадателска дарба
Шеф Нордел се доверява на предсказанията на дъщеря си

„Викам на бившия ми мъж – швед: „Я се разрови да видиш каква е историята на къщата ни в Швеция, построена през 1903 г.“. Оказа се, че наистина първият собственик на сградата е бил пилотът Свен“ – спомня си Нордел.

„Преди да почна пандемията през 2019 г. работех като директор в голяма компания и де факто нямах никакъв личен живот. Споделих с дъщеря си, че искам да напусна и да направя собствена фирма – да лекувам болни от рак хора в Куба. Детето ме погледна и каза, че няма да стане. Посъветва ме да почакам, за да не загубя инвестираните средства. Послушах я. В момента още съм в процес на изчакване. Харча си от спестяванията, ходя на църква, общувам с хора“ – споделя Мариела Нордел.

Източник: „Уикенд“