Брад Пит може успешно да води битка за безценната си френска винарна, но не и за децата си. След като две от дъщерите на актьора се отказаха от фамилията му, сега още едно от наследниците му е напът да последва примера им.

Става дума за най-голямата му биологична дъщеря с Анджелина Джоли – Шайло. Клюкарската платформа TMZ съобщи, че Шайло официално е подала документи в съда да премахне фамилията Пит от името й, след като вече е на 18 години и има това право. Действието идва малко след като медии съобщиха, че връзката между Брад Пит и дъщеря му Шайло е непоправимо разбита.

Децата на актьора Захара, Мадокс и Вивиен вече се отказаха от фамилията му, въпреки че все още не са го направили пред съда, а само отказват да я използват. Брад и Анджелина споделят 3 биологични деца – Шайло и близнаците Нокс и Вивиен, както и три осиновени – Мадокс, Пакс и Захара.

Явно, след като губи битката за винарната, Анджелина Джоли все по- стръвнишки насъсква децата срещу баща им и действията й дават резултат. Въпрос на време е да видим дали се поддават на това влияние и останалите деца.

Източник: „Уикенд“