Средната дъщеря на Анджелина Джоли и Брад Пит се е отдала на търсене на собствен стил. След като 17-годишната Шайло се раздели с косата си в началото на годината сега я видяхме в нова цветна тенденция.

Шайло Джоли Пит шашна с нова прическа (Звездната  щерка боядиса късата си коса в розово – Снимки)

Девойката демонстрира новата си прическа по време на разходка. Тя бе боядисала израсналата си коса в розово. Шайло се появи на улицата с тъмна тениска, съчетана с дънкови шорти и кецове. Момичето носеше голяма раница на едното си рамо и се усмихваше, възхитена от новия си имидж.

,Шайло Джоли Пит шашна с нова прическа (Звездната  щерка боядиса късата си коса в розово – Снимки) - Снимка 2

Папараците забелязаха звездната щерка пред ресторант, където заедно със свой приятел  отидоха да обядват. Двамата  си поръчаха от любимите си ястия и хапнаха, а след това всеки тръгна да върши собствените си задачи.

Шайло Джоли Пит шашна с нова прическа (Звездната  щерка боядиса късата си коса в розово – Снимки) - Снимка 3

Феновете на Шайло бурно обсъдиха новата трансформация на ученичката: „Тя е толкова красива!”, „Иска ми се и аз да имах смелост като нея да си обръсна главата!”, „Малко ми прилича на Анджелина на тази възраст.”,” Има усмивката на Анджи.”, а друг добавя: „На мен ми прилича повече на Брад с тая прическа от г-н и г-жа Смит”, коментират блогъри новата визия на Шайло.

Източник:Космо ру