Присмял се хърбел на..., вземи единия и удари другия... Все такива лафчета ни се въртят в главите, откакто чухме какви ги говори шавливата Денислава Велкова от "Игри на волята" за бившия си Кристиан Кирилов (Митака от "София Ден и Нощ").

Знаем, че около месец и половина-два, преди да влезе в предаването, Денислава се показа пред цяла България като новото гадже на Кристиан. Той пък се разведе с жена си Джулия, твърдейки, че едва сега е открил любовта. Каква любов бе, братче, какви ти пет лева?! Още с началото на формата Кирилов се отрече от тази голяма любов и я определи като голяма грешка.

А днес в подкаста на предаването, самата Денислава разкри, че искрено съжалява за дните с Митака, който бил ужасен, държал се с нея своеволно и собственически и най-голямата му цел била да нарани бившата си съпруга Джулия. Така и не стана ясно защо да я наранява, след като той остави нея, а не тя него, но така приказва Денито.

"Плюс това като му казах, че ще влизам в "Игрите", той се опита да ми пречи и да ме саботира. Изкара ме маниачка на тема фитнес и ми казваше да не го правя, защото нямало смисъл. Е, за мен имаше и още ме е яд на себе си, че се поддадох на такъв злобен и егоистичен човек. А колкото до Джулия, писах й да й се извиня и тя се зарадва много. Казах й, че Кристиан е най-кофти решението, което съм взимала", обяснява се Велкова.

Източник: Crimesbg.com