Принцесата на Монако вчера присъства на официално събитие. Шарлийн се появи с напълно нов образ, с който не всички още са свикнали. Тя от блондинка се превърна в жена с кафява коса и започна да носи по-тъмни тоалети и масивни бижута.

Шарлийн Монакска коренно смени имиджа си (От блондинка принцесата лъсна с кафява коса и синя рокля с диаманти – Снимки)

За да се хареса на принц Албер, родената в Южна Африка красавица Шарлийн Уитсток се подложи на няколко пластични корекции. Тя промени формата на брадичката си, а също леко скъси ъглите на долната си челюст. Принцесата използва и пълнители за устни от  доста години, така промени формата на устните си, които станаха по-плътни.

Шарлийн Монакска коренно смени имиджа си (От блондинка принцесата лъсна с кафява коса и синя рокля с диаманти – Снимки) - Снимка 2

Трябва да знаете, че новия образ на съпругата на принца е дело не само на пластични хирурзи, но и на психолози и стилисти. Когато започна връзка с Албер тя мечтаеше да прилича на известната му майка Грейс Кели. Образът на легендарната красавица я вдъхновяваше дълги годни и принцесата го играеше Грейс. Но това не й донесе щастие, тя изпадна е депресия заради изневерите на принца .

Шарлийн Монакска коренно смени имиджа си (От блондинка принцесата лъсна с кафява коса и синя рокля с диаманти – Снимки) - Снимка 3

  Но сега се чувства по-спокойна след като подписа договор със съпруга си и е финансово осигурена.Спокойствието й се отрази добре, наддаде на килограми и вече няма да я наричат най-тъжната принцеса на света.