За първи път виждаме подобно нещо. Месеци след слуховете за раздяла  кралската двойка на Монако дадоха ясен знак, че не мислят за развод.  Двамата демонстрираха изключително близки отношения при приемането на олимпийския огън за игрите тази година. И Алберт дори показа колко много обича съпругата си, като през цялото време я държеше за ръка и се стараеше това да се види от всички.

 

Двете им деца Жак и Габриела изглеждаха много спокойни с двамата си родители, но за всички стана ясно, че принцът и съпругата му са в прекрасни отношения. След близо година отсъствие и още шест месеца в болница,принцесата се завърна към обществените си задължения и не спира да е до съпруга си.

 

Кралските екипи пък се стараят да покажат на всички, че двойката е добре и нямат никакви проблеми. Огромно предизвикателство, предвид трудностите, които двамата изживяха. Години наред се спекулираше, че Шарлийн е избягала от съпруга си и няма да се върне. Друг слух пък гласеше, че принцът е плащал на съпругата си, за да не го остави.

 

Към днешна дата двамата се появяват все по-често заедно и то на неофициални събития. А поведението им цели да убеди целия свят, че са по-щастливи от всякога. И развод няма да има.