Бившите вече съпрузи Бритни Спиърс и Сам Асгари представиха пред съдия споразумение за поделяне на имуществото си. Документите са подадени в съда в Лос Анджелис 9 месеца, след като двамата обявиха, че се разделят. Те съдържат малко подробности, но е ясно, че нито Спиърс, нито Асгари ще получават съпружеска издръжка в бъдеще.

На сам му се полагат по около 750 хил. долара за всяка година, в която се делил брачно ложе с Бритни, така че певицата ще се размине с еднократно плащане от милион и половина долара. Двамата нямат общи деца, така че не е необходимо да се сключва споразумение за попечителство. Спиърс пише в мемоарите си, публикувани миналата година, че е направила спонтанен аборт около месец преди да сключи брак с Асгари.

Поп звездата, която е на 42 години, и Асгари – 30-годишен модел и актьор, се разделиха през юли, миналата година. На сватбата в дома на Бритни присъстваха Селена Гомес, Дрю Баримор, Парис Хилтън и Мадона. Събитието се приемаше като важен етап в новия живот на Бритни Спиърс, след като 6 месеца по-рано тя беше освободена от съдебно попечителство на нейния баща. Вижда се обаче, че певицата е в лошо психическо състояние и непрекъснато присъства в медиите с бруталните си изцепки.

Източник: „Уикенд“