Бритни Спиърс разказва в предстоящите си мемоари, че е направила аборт по време на връзката си с поп звездата Джъстин Тимбърлейк. Първи откъси от книгата на шантавелата бяха публикувани в клюкарското списание „Пийпъл“.

Звездите се срещаха в края на 90-те и началото на 2000-те години. Бритни Спиърс, която вече е на 41, си спомня в автобиографията си „Жената в мен“, че бременността й била изненада, а тя искала да стане майка, но се съгласила да направи аборт по настояване на Тимбърлейк.

„Обичах Джъстин толкова много... Винаги съм очаквала да имаме семейство заедно един ден“ – пише Спиърс.

„Но той хич не беше щастлив от бременността. Каза, че изобщо не сме готови да имаме бебе в живота си“ – добавя Бритни.

Певицата описва този епизод като един от най-мъчителните в живота си. Тимбърлейк и Спиърс, които се запознават като млади актьори в тв продукция, се срещат в проделжение на около 3 години, превръщайки се в любимци на таблоидите. Двамата се разделиха неочаквано през 2002 г.

Спиърс беше разпитвана непрестанно в медиите за девствеността си, а Тимбърлейк заяви, че е бил интимен с нея и след това написал песен, в която намеква, че тя му е изневерила по време на връзката.

Шантавата Бритни Спиърс абортирала от Тимбърлейк

Дългоочакваните мемоари на певицата излизат почти две години, след като тя беше освободена от 13-годишно попечителство на баща си Джейми Спиърс. Това споразувение уреждаше личния живот на Спиърс, кариерата и имуществото на стойност 60 милиона долара от 2008 г. до прекратяването му през ноември 2021 г.

Източник: „Уикенд“