Канадската поппевица Шаная Туейн шокира милионите си фенове, като се появи с платиненоруса коса в популярно тв предаване. Тя гостува в шоуто на известния водещ Джеймс Кордън, но беше напълно неразпознаваема с новия си външен вид и се наложи дълго да обяснява какво е предизвикало промяната.

„Просто се опитах да се позабавлявам и да следвам всяка прищявка на сърцето си“ – заоправдава се Шаная Туейн. Тя разказа, че пандемията от коронавирус е оставила съдбоносен отпечатък върху живота й. Певицата сподели, че е изкарала заразата много тежко и била спасена с кислородно дишане след намесата на хеликоптер въздушна линейка.

„Животът се оказва твърде кратък и човек трябва да опита от всичко“ – заяви 57-годишната изпълнителка.

Актуалният експеримент с бягство към русото обаче не срещна особено одобрение в социалните мрежи, като някои от почитателите й определят новата й визия като на „маман“ от публичен дом или като на стриптийзьорка от долнопробен каубойски бар.

Шаная Туейн се провали като блондинка

Ние пък можем да я оприличим на родната фолкаджийка Мария, която преди години също имаше тотален сблъсък с русото, но бързо се отказа от неуспешната си визия на фатална блонди гърла. Но да кажем, че Шаная е световна звезда и на нея лесно може да й се прости всичко...

Източник: „Уикенд“