Канадската супер звезда Шаная Туейн вече не крие, че е имала кошмарно детство, мака че със спомените си вероятно си причинява само болка и конфуз. С четиримата си братя и сестри малката Айлийн, както е истинското й име, живяла в мизерия и несгоди. Майка й работила на 3 места, за да ги издържа, но истинският кошмар за Шаная бил нейният пастрок Джери, който я изнасилвал от 10-годишна.

Шаная Туен уточнява, че се връща към болезнените спомени и разказва за неудобните случки, само защото иска да каже на жените да потърсят помощ, ако са малтретирани физически или психически.

„Пастрокът ми посягаше още когато бях 10-годишна и този кошмар продължи до 17-ата ми година, когато напуснах дома си“ – разказва Шаная.

Тя уточнява, че майка й не е знаела за сексуалните посегателства върху дъщеря й, но може би се е досещала. „Може би е предполагала, но така и никога не ме попита“ – разказва Туейн.

Шаная Туейн била изнасилена на 10-годишна възраст

Майка й и пастрокът й загиват в автомобилна катастрофа, когато тя е на 22. „В този момент си отдъхнах, и двамата бяха от миналото, към което не исках в никакъв случай да се връщам“ – споделя канадската кънтри звезда.

Източник: „Уикенд“