След като се върна от Маями Жерар Пике замина за Милано. Пътуването му обаче се оказа по бизнес дела, а не за развлечение. Футболистът заряза приятелката си Клара Чиа в Барселона  не я взе със себе си в Италия.

Клара използва тези дни  без половинката си да се наслади на нощния живот в Барселона и излезе да купонясва, гърмят испанските медии.На снимките, които се появиха в социалната мрежа се вижда как актуалната жена на Пике се е напила до козирката и лежи на тротоара с вдигнат нагоре крак. „Това е истинската Клара Чиа, а не онази, която виждаме с футболната звезда. Когато е с него тя изглежда скромна. А всичките й приятелки са ловци на богаташи, купонджийки и пияници.”, твърди водещ на предаване.

Шакира се кефи: Клара Чиа се напи като кирка в отсъствието на Пике (Лежи на тротоара с бутилка  в ръка – Снимки)

Като допълва:”Клара бе сгащена пияна в страшно състояние. Видяхме я да спи при приятелка докато Пике пътува. Сега виждаме новата й персона с бутилка алкохол в ръка”, показвайки папарашките снимки. „От самото начало искаха да ни представят една срамежлива и сдържана Клара, с добри обноски на дъщеря от милионерско семейство и отлична студентка. Впрочем вече не я виждаме да посещава университета” продължи да я критикува Хавиер Чериани, водещ на шоуто Chisme no like.