След като таблоидите зашумяха за евентуални отношения между Шакира и Том Круз, певицата взе крути мерки, но все пак се постара да съхрани достойнството и самочувствието на актьора. Повод за „жуженето“ на жълтата преса даде снимка, на която двамата са заснети заедно по време на състезание на Формула 1 – Гран При на Маями.

Някои издания веднага започнаха да спекулират, че двамата се срещат, а холивудският актьор бил здраво хлътнал по смуглата колумбийка. Това смутило Шакира, която въобще не желае името й да бъде замесвано в каквито и да са отношения с мъже. Особено в период, в който съдът ще трябва да се произнесе по делата за имуществото и попечителството на децата й от Жерар Пике.

„Шакира отсвири Том Круз доста директно, но все пак се постара да запази достойнството му. Тя е помолила актьора да не флиртува с нея, макар че е поласкана от вниманието“ – твърди нейна приятелка пред изданието „Сън“. Информаторката допълва, че много важно за имиджа на певицата сега е да поддържа образа си на героична майка, която сама отглежда децата си.

Шакира отсвири Том Круз, но се постара да запази достойнството му

Нямаме данни как гледа на този флирт 41-годишната актриса Хейли Атуел, за която се твърди, че е възстановила връзката си с Том Круз.

Източник: „Уикенд“