Роят се и нарояват информациите из жълтите издания, че певицата Шакира има нов мъж в живота си и се мести в Маями, за да бъде по-близо до него. Тя упорито крие името на заместника на Жирар Пике в леглото си, но става дума за човек с поне 15 години по-млад от нея. Това пише в. „Дейли Мейл“.

Първоначално се очакваше, че Шакира ще напусне Барселона заедно със синовете си Милан – на 10 години, и Саша – на 8, в края на учебната година. Испанският новинарски сайт „Диарио“ твърди, че 46-годишната майка на 2 деца може да има още една причина да ускори преместването си в Маями – тайнствен мъж. Твърди се, че двамата са се запознали преди няколко месеца, още преди тя да напише последната си песен, насочена срещу неверния Пике и новата му изгора Клара Чиа.

Испанската преса не предлага повече подробности, освен че мистериозният мъж не е Антонио де Руа, с когото тя се срещаше, преди да се загаджи с Пике на Световното по футбол през 2010 г. Шакира напусна Барселона заедно с децата си, като беше изпратена на летището само от неколцина близки приятелки. Небрежно облечена в дънково костюмче, певицата и двете й момчета натовариха багажа си на самолета и литнаха към Щатите, където да започнат нов живот начисто

Източник: „Уикенд“