Меган лъсна на кадри  за първи път публично след като се разбра, че от стрийминг платформата Spotify са развалили сделката с херцозите, която бе оценена на 20 млн долара. Новите снимки на съпругата на Хари бяха публикувани  от британския Daily Mail.

На 16 юни херцогинята бе щракната в близост до  дома си в Монтесито. От снимките се видя, че тя води напрегнат разговор по телефона.Меган изглежда прекалено ядосана и нервна на фотосите на папараците.

Сгащиха Меган Маркъл за първи път след провала на договора й  за 20 млн (Херцогинята лъсна  ядосана и нервна – Снимки)

Тя бе облечена в тесен панталон, бял пуловер на райета, но скъпарската й чанта привлече вниманието на публиката. Марковият аксесоар бе разпознат, че е на луксозната марка Фенди и се продава за не по-малко от 4500 долара.

Сгащиха Меган Маркъл за първи път след провала на договора й  за 20 млн (Херцогинята лъсна  ядосана и нервна – Снимки) - Снимка 2

Ден по-рано бе съобщено, че от Spotify са отрязали херцозите от договора си за 20 млн и са го прекратили преждевременно. От платформата са сложили край на сътрудничеството си с компанията на Съсексови за производство на подкасти. От фирмата за стриймнг не са доволни от херцозите, които до сега са пуснали само един сезон от шоуто Archetypes.А това е твърде малко и от Spotify са се надявали на доста по-голяма сктивност от избягалата кралска двойка.