48-годишният холивудски ерген е чест гост на светски събития. Лео ди Каприо се появи на партито нз  фестивала Коачела, а там се натъкна на Ирина Шейк. 37-годишната красавица се появи с близките си приятели Стела Максуел и Рикардо Тиши.

Ирина и Леонардо бяха засечени заедно на дансинга. Актьорът както винаги бе с черна тениска, бейзболна шапка и сребърна верижка на врата. Звездата на модните подиуми бе издокарана в блестяща рокля и златни обеци.

Сгащиха Лео ди Каприо на парти с Ирина Шейк (На нея ли хвърли око холивудският сваляч – Снимки)

Холивудският ерген и топ моделът са имали задушевен разговор и са останали на купона до зори. Ди Каприо бе уловен когато помага на Ирина да оправи обеците си и този интимен момент бе запечатан на снимка.

Сгащиха Лео ди Каприо на парти с Ирина Шейк (На нея ли хвърли око холивудският сваляч – Снимки) - Снимка 2

Сгащиха Лео ди Каприо на парти с Ирина Шейк (На нея ли хвърли око холивудският сваляч – Снимки) - Снимка 3

Феновете бурно обсъждат връзката на Лео с Шейк. „Не може да бъде, тя е твърде стара за него!”, „Лео избира момичетата си под 30 години!”,”Защо, не! Красива двойка са!”, „Ирина Шейк не изглежда заинтересувана от него!”, са някои от коментарите на потребителите в социалната мрежа.

Според други на същото парти е присъствала и бившето гадже на актьора Камила Мороне. Но двамата странели един от друг и се държали като напълно непознати.