Дженифър Лопес може и да е известно име, но за сестрите ѝ Лесли Ан Лопес и Линда Лопес тя е просто "сестра".

"Тя е известна филмова звезда за всички вас, но не и за мен", казва Лесли на Опра Уинфри през 2002 г. и добавя: "Тя все още е моя сестра. Все още е моята малка болка в задника."

Родена в семейството на Гуадалупе "Лупе" Родригес и Давид Лопес на 24 юли 1969 г., Дженифър е средното дете в семейството. Тя се появява на бял свят две години след Лесли, която е родена на 20 ноември 1967 г., и две години преди Линда, която е родена на 14 юни 1971 г.

Сестрите остават изключително близки през годините, като Дженифър и Линда дори присъстват заедно на афтърпартито на Met Gala през 2023 г. в еднакви черни рокли.

"Когато се преместих в Лос Анджелис, едно от нещата, които най-много ми липсваха, беше приятелството със сестрите ми, особено с Линда", казва Дженифър пред Ариана Хъфингтън в интервю през 2015 г.

Дженифър, Лесли и Линда са израснали в квартал Бронкс в Ню Йорк заедно с Лупе и Дейвид. Според звездата от "Ожени се за мен" трите момичета на Лопес са споделяли едно легло, тъй като младата двойка, която според съобщенията се е разделила през 1999 г., не е можела да си позволи по-голямо пространство.

"Тя беше млада майка", казва Дженифър пред ET през 2020 г. за Лупе, която имала и трите момичета, докато била на 25 години. "Тя се омъжи, когато беше на 20 години. Имаше сестра ми, когато беше на 21 години."

Дженифър добави: "Всички сме израснали заедно. Честно казано, беше като да живееш с тийнейджър."

Въпреки малката възраст на Лупе, Дженифър и Лесли са единодушни, че майка им е насърчавала силно чувство за независимост и у трите си дъщери. "Тя ни внушаваше да бъдем самостоятелни, да не зависим от никого и да си проправяме път в света", казва Дженифър в интервю от 2013 г.

Източник: people.com