Сестрата на Саня Борисова, която е по-малка от нея, вече има нова приятелка – 28-годишна дубайска красавица, която на всичкото отгоре е богата. 

Рене Борисова не крие връзката си с Фатма Хусам. Двете дами дори не се свенят да си разменят ласки и любовни обяснения в социалните мрежи.
 
34-годишната нашенка от 15 години живее в Емирството, където се препитава с работата си като модел, или поне така твърди. Преди малко повече от година гръмна новината, че Ирена, както е истинското име на красавицата, се е сгодила за манекенката Емили Милър. 

Двете лесбийки дори планираха сватба, но се изпокараха и връзката им рухна. От около година нашенката вече се радва на ласките на красивата Фатима, която е и доста богата. Хусам често демонстрира любовта си към Рене с подаръци за по няколко хиляди долара, почивки на екзотични и романтични кътчета, както и мили сантиментални изненади. Част от последователите на нашенката се съмняват в топлата й връзка с Фатима и смятат, че тя си пада по мъже, но е с жени заради изгода.

„Момиче, ти си нейна приятелка, погледни я в очите” – правят забележка на сестрата на Саня под един от фотосите ѝ с арабката, която я гледа влюбено на кадъра.
В тефтера на Рене са записани и връзки с мъже, но впоследствие се ориентирала към нежния пол. Причината за това било огромното разочарование от мъжете, твърдяла тя пред красивата си приятелка.

Факт е обаче, че хубавицата никога не е коментирала сексуалните си предпочитания и връзките си с мъже и жени.

Запознати коментират, че заплащането на моделите в Дубай, които не са от световна величина, не е толкова високо, че да си позволи стандарта на живот, който води. Това в никакъв случай не може да стане само с хонорарите й от снимки.
В този ред на мисли предположенията са, че заработва допълнително като ескорт на богати мъже, а използва връзката си с красивата дубайка за прикритие. 

На практика нито една от двете не изглежда като да е преминала на отсрещния бряг, нито пък като крайно разочарована от мъжете.
Източник: Уикенд 
 

Сестрата на Саня Борисова се уреди с богата арабка