Повод за вълната на ненавист към Меган Маркъл даде документалният филм на херцозите от Съсекс, в който те говорят за личния си живот, споделят малко известни факти от миналото си, което обаче предизвика верижна реакция на отвращение както във Великобритания, така и в Щатите.

Пореден удар по Меган Маркъл нанася по-голямата й полусестра Саманта Маркъл. Тя твърди, че документалният филм не е никаква документалистика, а чисто и просто едно менте, което внушава удобни за херцозите тези.

„Меган е истинска трагедия, тя е срам както за кралската фамилия, така и за рода Маркъл“ – възмущава се Саманта.

Повод за това изригване даде онзи фрагмент от документалната лента, в който Меган твърди, че до края се е грижила за болната си баба.

„Нищо подобно!“ – скача като ужилена Саманта.

„Тъкмо обратното – баба ми, макар и на преклонна възраст и много болна, ходеше да я види и да й помага“ – твърди каката на Меган Маркъл.

Сестрата на Меган Маркъл й нанесе удар под кръста

Изданията коментират, че Саманта има защо да е ядосана на Меган, която в документалната лента говори не много ласкаво за нея.

Попитана за кака си, Меган отговаря, че не я чувства като сестра, тъй като не я е виждала от десетилетия, нито знае трите й имена, нито пък рождената й дата.

Това явно е преляло чашата и даде повод на саманта да нареше избраницата на Хари „долна лъжкина“.

Източник: в. „Уикенд“