Саманта Маркъл не иска да злепоставя Меган Маркъл

Саманта Маркъл не иска да злепоставя херцогинята на Съсекс и нейна сестра Меган Маркъл с книгата си. Саманта Маркъл издаде книга, посветена на своята полусестра и очаквано не спестява критиките си към нея. "Дневникът на сестрата на напористата принцеса: Част 1" (The Diary of Princess Pushy’s Sister Part 1) отправя поглед към най-ранните й спомени с Меган Маркъл, за която тя твърди, че е получавала "каквото е искала и имала нужда" от баща им като дете. Пред "Us Weekly" обаче Саманта споделя, че не е написала книгата, за да злепоставя херцогинята. "Противно на клюките от тролове и слуховете от новинарски агрегатори, моята книга изобщо не е създадена да атакува сестра ми", обяснява Саманта. "Относимо е. Има много какво да се научи - доброто, лошото и грозното. Бях достатъчно искрена, че никога не съм писала нещо таблоидно. Казах го преди две години, но никой не искаше да повярва". Двете полусестри от семейство Маркъл имат 16-годишна разлика и не са разговаряли поне от 5 години насам. Отношенията им единствено се влошават, когато баща им Томас Маркъл е разобличен, че инсценира папарашки снимки малко преди сватбата на принц Хари с Меган Маркъл през май 2018-та година. В книгата си Саманта Маркъл признава, че е окуражила баща си за въпросната фотосесия, а двамата с него така и не присъстват на сватбената церемония на Меган и Хари в Англия.

Специална връзка на Томас и Меган

Според Саманта нейният баща и Меган са били неразделни почти веднага след раждането на по-млаката й сестра. Авторката на книгата твърди, че по това време Томас е имал много задължения в семейството и се е отнасял "и като майка, и като баща" към малката си дъщеря. 'Той я наричаше своето "бобче", което за него означаваше красиво бобче, което ще прерасне в красиво бебе", пише Саманта.

Справяне с развода на Томас и Дория

Родителите на Меган се женят през декември 1979-та година и се разделят след близо десетилетие брак. По това време Меган прекарва половината от времето си с Томас, а другата половина с Дория в нейния апартамент в Лос Анджелис. Докато Саманта споделя, че се е чудила дали Меган се чувства "разкъсана между два свята" по това време, по-малката й полусестра никога не е изразявала дали е нещастна. "От това, което видях, тя наистина се радваше да има "две къщи с мост между тях", твърди Саманта, спомняйки си, че се е опитвала да не говори често за развода пред Меган.

"Взискателното" отношение на Меган

Доколкото Саманта си спомня, Меган е получавала "каквото е искала и имала нужда" от техния "сговорлив" баща, докато расте. "Не си спомням някога да съм чувала татко да казва "не" на Мег за каквото и да било", твърди Саманта. Тя казва още, че е виждала бъдещата херцогиня да става все "по-взискателна" към Томас с годините. "Плащаше, за да може Мег да получи страхотно образование и вместо да покаже благодарност, тя омаловажаваше и контролираше", твърди Саманта, отбелязвайки, че Томас е продължил да плаща и за обучението на Меган в Северозападния университет.

Първия брак на Меган с Тревър Ангелсън

Преди да намери любовта в лицето на принц Хари, Меган се омъжва за продуцента Тревър Енгелсън. Двамата се женят в Ямайка през 2011-та година и макар Саманта да не присъства на церемонията, тя е била "щастлива" за двойката, за която казва: "наистина изглеждаха като създадени един за друг". Сватбата е била специален момент за Томас, който е бил горд, че "най-накрая вижда Меган щастлива в дългосрочна връзка", твърди Саманта.

Последният път, когато Саманта говори с Меган

По времето, когато Меган и Тревор се разделят през 2013-та година, Саманта твърди, че е загубила контакт с полусестра си. Последният им смислен разговор обаче започва почти три години по-късно, през декември 2015-та година, когато Саманта се обажда на Меган в апартамента й в Канада "Изглеждаше така, сякаш беше развълнувана да ме чуе", спомня си Саманта, обвинявайки техните "напълно различни графици" за липсата на общуване по това време. Когато Меган започна да излиза с Хари в средата на 2016-та година, Саманта твърди, че е чула новината от Томас, а не от своята сестра. [caption id="attachment_658197" align="aligncenter" width="241"]Сестрата на Меган Маркъл споделя, че не е написала книгата си, за да злепоставя херцогинята сн. YouTube Сестрата на Меган Маркъл споделя, че не е написала книгата си, за да злепоставя херцогинята сн. YouTube[/caption] Докато наблюдава нейната полусестра под светлините на прожекторите, Саманта започва да забелязва, че "някъде по пътя тя се е променила". Било трудно да открие Меган, която познавала отпреди, в бъдещата херцогиня, твърди Саманта. Изглежда, че Томас е видял разликите и в поведението на Меган, като отбелязал, че "тя вече не е същата", твърди Саманта, предават от edna.bg.