Тотален взрив настъпи в мрежата преди минути, когато потребителите писнаха ошашавени - Бояна Шарлопова се омъжва. Да, става дума за същата Бояна Шарлопова - вдовицата на бизнесмена Стефан Шарлопов, който почина преди пет години.

До момента поне 46-годишната Бояна не беше показвала да има мъж до себе си и дори не бе загатвала за любовна връзка, макар клюкарите да не спят и да я бяха свързвали с кого ли не, дори с личния й шофьор. Тя обаче отричаше всякакви подобни слухове и твърдеше, че скоро няма да забрави съпруга си.

Сензация: Вдовицата на Стефан Шарлопов се омъжва?! (МНОГО СНИМКИ и подробности)

Допреди малко, когато в профила й шокиращо се появи надпис: "Време е за сватба", а самата Бояна се показа в красива и щедро разкриваща прелестите й рокля, която много наподобява булчинска. Да, роклята не е бяла, но и определено не върви тя да се омъжи в бяло, ако реши да го направи...

Сензация: Вдовицата на Стефан Шарлопов се омъжва?! (МНОГО СНИМКИ и подробности) - Снимка 2

Ако реши да го направи... някой ден, но не и сега. Ще "разочароваме" потребителите, които си намериха повод за приказки, защото Шарлопова не се омъжва. Сватба има, но не е нейната, а на нейни близки хора. Информацията е сигурна, така че надеждите да я видим с друг мъж, остават за в бъдеще време.

Сензация: Вдовицата на Стефан Шарлопов се омъжва?! (МНОГО СНИМКИ и подробности) - Снимка 3

Колкото до това дали тя продължава да бъде сама, или има някой в живота й, но още го пазят в тайна, не се знае. Времето ще покаже, а и ако мъж има, рано или късно ще трябва да излезе на светло.