12 популярни и обичани лица ще събере новият Сървайвър, който, по последни данни, ще се снима на територията на Доминикана. Вчера станаха ясни имената на основната част от звездите, сред които са Благой Георгиев, Георги Валентинов, Снежана Макавеева, Филип Буков, Татяна, Божана Кацарова и други...

Е, преди минути обаче гръмна и бомбата, че в риалитито като гост звезда влиза и най-желаната жена у нас, която със сигурност няма да остави нито един мъж безразличен - било то на мястото на снимките или пред тв екрана.

Сензация: Най-желаната жена в България ще изпоти мъжете в Сървайвър! (СНИМКИ + последни разкрития)

Няма да ви оставяме да гадаете, а ще ви светнем веднага - в Сървайвър влиза Тялото - Биляна Йотовска. Да, моделът, по който точат лиги хиляди мъже от години, ще блесне на екран в пълната си прелест и без много, много дрехи по нея.

Биляна ще бъде сред ВИП-гостите на формата, а заедно с нея такъв ще се води и музикантът Тино, познат ни от "Революция Z". Ще има обаче и още една, най-голямата сензация, но името на въпросния или въпросната ще се пази в строга тайна до последния момент.

От продукцията загатват само, че появата на тази личност ще предизвика взрив, какъвто публиката не е очаквала. Да видим!