Любовта от пръв поглед е много известна, но определено няма да се случи на пианиста Евгени Генчев. Новият ерген дори още не е забелязал жената, която ще му вземе акъла и ще го накара да хлътне до уши, разкриха близки до музиканта.

Откакто е започнал форматът, мацките, които се борят за вниманието на Генчев, са няколко, но за жалост с недобра слава и репутация. Продуцентите акцентират на образите им само заради рейтинга, но знаем, че нито Габи, нито Теди (която вече напусна), нито Мони са жени, в които Евгени би се влюбил.

Сензация: Най-незабележимата от "Ергенът" завъртя главата на Евгени Генчев! (Не е бесарабката, нито друга - ВИЖ СНИМКИТЕ)

Появиха се слухове, че победителка ще е напористата бесарабска българка Ирина Карабаджак, но не. Тя е твърде грубовата и леко нахална за деликатността и финеса на Евгени.

Но ето, че бомбата избухна със страшна сила и се разбра коя ще е късметлийката. Няма да повярвате, защото до момента не е обелила и дума, а екипът дори не я представи във визитка в началото на формата. Е, понякога така става в живота, че последните се оказват първи и това важи за нея - Микаела.

Червенокосата сладурана следва право в Нидерландия, в университета в Хага и е наистина на нивото на Генчев. Именно тя ще му врътне главата, но как ще стане това, предстои да видим.