Наско Колев и Лидия отказват да се крият повече!

Край! Край на игричките на криеница, на пазене на тайни и на мистериозно поведение. Наско Колев официално призна връзката си с чалга дивата Лидия, която буквално награби и страстно целуна пред очите на пълен нощен клуб. Двамата бяха на морето, където имаха (уж случайно) общо участие на Слънчака. Именно там стана всичко.

Сензация: Наско Колев и Лидия оповестиха връзката си! (виж публичната им целувка - СНИМКИ)

Още докато пееха, очите на двамата ги издаваха повече от каквито и да било думи. Сами виждате как Лидия го гледа влюбено, аха да й изтекат хубавите гримирани очички. Рапърът от своя страна също не сваля усмивката си в нейно присъствие, а погледът му грее. Клиентите на бара показаха, че отдавна подозират за любовта им и са чели това-онова, така че започнаха да им подвикват.

В един момент Колев тръгна решително към Лидия, а като стигна до нея, я прегърна силно, след което хвана лицето й и й заби умопомрачителна целувка. И това ако не е "майната му на криенето, ти си моя", здраве!

Сензация: Наско Колев и Лидия оповестиха връзката си! (виж публичната им целувка - СНИМКИ) - Снимка 2

Сега обаче трябва да проследим как ще се реагира от страна на продуцентите на Лидка, които й бяха забранили да издава връзката си, за да държи уж повече вниманието на мъжката си фенска маса. Рано или късно тя все пак трябваше да оповести връзка и ето, че го направи. Колко време ще издържат двамата, след като животът им вече ще е под лупа, ще видим.