Наско Колев и Лидия отказват да се крият повече!

Край! Край на игричките на криеница, на пазене на тайни и на мистериозно поведение. Наско Колев официално призна връзката си с чалга дивата Лидия, която буквално награби и страстно целуна пред очите на пълен нощен клуб. Двамата бяха на морето, където имаха (уж случайно) общо участие на Слънчака. Именно там стана всичко.

Още докато пееха, очите на двамата ги издаваха повече от каквито и да било думи. Сами виждате как Лидия го гледа влюбено, аха да й изтекат хубавите гримирани очички. Рапърът от своя страна също не сваля усмивката си в нейно присъствие, а погледът му грее. Клиентите на бара показаха, че отдавна подозират за любовта им и са чели това-онова, така че започнаха да им подвикват.

В един момент Колев тръгна решително към Лидия, а като стигна до нея, я прегърна силно, след което хвана лицето й и й заби умопомрачителна целувка. И това ако не е "майната му на криенето, ти си моя", здраве!

Сега обаче трябва да проследим как ще се реагира от страна на продуцентите на Лидка, които й бяха забранили да издава връзката си, за да държи уж повече вниманието на мъжката си фенска маса. Рано или късно тя все пак трябваше да оповести връзка и ето, че го направи. Колко време ще издържат двамата, след като животът им вече ще е под лупа, ще видим.