Чудо невиждано - Ивана се събра с първата си голяма любов. Да, както можете да предположите, това е бащата на единствената й дъщеря Теодора. Мнозина не вярват на очите си, защото отлично помнят, че Валентин Димитров изоставя певицата и детето им, заради чиста проба тъпотия - не му харесвало името на момиченцето, избрано от Ивана.

Самата тя е признавала неведнъж през годините, че тази постъпка на Вальо я е наранила дълбоко и че години наред не е можела да я проумее и да прости. И все пак го прави - след много време...

Днес двамата с Валентин се събраха, но не като двойка - парен каша духа и Ивана надали ще реши нещо подобно някога, а като родители на рожденичка. Теди имаше личен празник и двамата бяха до нея, за да й покажат любовта си.

Ивана честити на дъщеря си и попита последователите си на нея, или на Валентин прилича повече Теодора. "Но много внимавайте какво ще ми отговорите, че да не се разправяме!", смигна певицата на народа.

Всъщност това е един от малкото случаи, в които щерката на Ивана се появява публично в мрежата. За разлика от отрочетата на повечето ни известни личности, Теди е доста скромна, обрана и предпочита да стои далеч от камерите, клюките и празните сплетни.

Източник: Crimesbg.com