Гришо се връща в родината си с няколко изненади!

Родната гордост Григор Димитров съобщи сензационна новина преди часове и хвърли в екстаз феновете. Гришо оповести, че се връща в България през септември, за да участва на турнира "София Оупън". Помним, че предишното му участие на същия турнир беше през вече далечната 2017-та.

"Не мога да ви опиша колко съм развълнуван и щастлив, че пак ще играя на родна земя и ще мога да прегърна близки, приятели, почитатели. Търпение нямам да минат тези дни, които остават до събитието", написа Гришо в своя си профил в нета.

Малко по-късно обаче доверени хора от обкръжението на Димитров пуснаха бомбастичната новина, че тенисистът е решил най-после да предложи брак на Лолита Османова. И си е наумил това да се случи именно в родината му. Очаква се идния месец двамата да се сгодят или в София, или в друго наше прелестно кътче.

"Григор е силно влюбен, а с Лолита са богати и са посещавали хиляди тузарски места из цял свят Затова е решил, че за нея ще е далеч по-интересно и запомнящо се ако й предложи на знаково и важно за самия него място у нас", коментират източниците.

Е, тепърва ще проследим всичко и може би ще станем свидетели на една истинска сензация.